Teollisuuden kumppani

Kokenut tekijä suuremmissakin kohteissa, niin saneerauksessa kuin uudis-rakentamisessa. Myös avaimet käteen -palveluna.

Lue lisää

Asennamme ammattitaidolla

Tehokas tiimimme asentaa niin keskukset, laitteet kuin järjestelmät. Kokonaisvaltaista sähkötekniikkaa nykyaikaisesti, turvallisesti ja laadukkaasti.

Lue lisää

Tehokkuutta valolla

Kattava valaistussuunnittelu sisältää erilaisia tunnelmia, käyttötarkoituksia ja -tapoja. Valo-olosuhteet vaikuttavat suoraan aktiivisuuteemme ja tarkkuuteemme.

Lue lisää

Auringosta energiaa

Aurinkosähkö on loistava valinta ja tulevaisuudessa ehkä edullisin vaihtoehto energiantuotantoon. Ns. taloäly ohjaa virran syöttöä ja talteenottoa.

Lue lisää

Teknisesti ja tyylikkäästi

Laadukkaat tekniset valaisimet tuovat kohteeseen arvokkuutta sekä nostavat valaistuksen merkityksen uudelle tasolle. Estetiikkaa yhdistettynä valotehoon.

Lue lisää

 • telilan_sahkotyo_suunnittelu_ Suunnittelu
  Hyvästä suunnittelusta alkaa jokainen onnistuva projekti. Suunnittelemme mitä erilaisempia projekteja, mitä monipuolisempia toiveita...
  Lue lisää
 • telilan_sahkotyo_asennus_ Asennuspalvelut
  Oli kohde sitten uudisrakennus tai saneerauskohde, asennamme ja sähköistämme aina sähkö- keskuksista pistorasioihin. Telilän asentajista...
  Lue lisää
 • telilan_sahkotyo_kunnossapito_ Kunnossapito
  Kokonaisvaltaisesti myös tuotteiden huolto sekä kunnossapitosopimukset. Tarjoamme pitkän ja toimivan elinkaaren...
  Lue lisää

Telilän Sähkötyö

Telilän Sähkötyö

Telilän Sähkötyö Oy tunnetaan monipuolisena Sastamalalaisena sähköurakointiyrityksenä, joka palvelee niin julkista, teollista kuin yksityistä sektoria.

Kattava palvelusegmentti, pitkällä kokemuksella hankittu tieto-taito sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet Telilän yhdeksi Pirkanmaan ja Satakunnan halutuimmaksi sähkötaloksi.

 

Lue lisää

Yhteistyössä

 

Lue lisää

Ajankohtaista

 • 10.04.2017
  Koulutuspäivä 10.4

  Jotta pystymme tarjoamaan Teille ajantasaista ja laadukasta palvelua, koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Tämän vuoksi liike on suljettu 10.4, mutta tiistaina 11.4...
  »»
 • 21.11.2016
  Sähkötarvikeliike Hopunkadulla sulkeutuu

  Sähkötarvikeliike Sähköliike Matti Rantalan tiloissa Hopunkadulla sulkeutuu perjantaina 25.11.2016 klo 16.30. Asiointi jatkossa ainoastaan Telilän Sähkötyö Oy:n toimipisteessä osoitteessa Pukintie...
  »»