Liiketoimintakauppa

Telilän Sähkötyö Oy on vahvistanut toimintaansa ostamalla Sähköliike Matti Rantala Oy:n liiketoiminnan 29.4.2016 vahvistetulla kaupalla. Kauppa toteutettiin liiketoimintakauppana ja näin ollen koko Sähköliike Rantalan liiketoiminta henkilöstöineen, asiakkaineen, varastoineen ja kalustoineen siirtyi Telilän Sähkötyö Oy:lle. Kauppa ei vaikuta Asiakkuuksiin tai olemassa oleviin sopimuksiin mitenkään, joten päivittäisessä toiminnassa näkyvät muutokset ovat pieniä. Kaupan myötä Telilän Sähkötyö vahvisti eritoten vesirakentamis osaamistaan.

Telilän Sähkötyö Oy on 60- vuotta vanha kolmannen sukupolven sähköurakointiliike Sastamalassa Pirkanmaalla ja Lohjalla Uudellamaalla Sähkö-Sinssi Oy:n nimellä. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityiset, yritykset, kunnat, kaupungit kuin julkinenkin sektori. Liiketoimintakaupan myötä Telilän Sähkötyö Oy työllistää lähes 100 sähköalan ammattilaista Sastamalassa ja Lohjalla. Telilän Sähkötyö toimii ISO:9001 laatujärjestelmän mukaisesti, josta DNV GL on myöntänyt sertifikaatin.

Sähköliike Matti Rantala Oy on n. 40- vuotta vanha Sastamalalainen sähköurakointiliike, joka on toiminut monipuolisesti sekä paikkakunnalla ja sen ulkopuolella.

Viimeiset 15 vuotta toiminta on painottunut puhdas- ja jätevesilaitosten sähköistyksiin Etelä-, Länsi- ja Keski-Suomessa.
Yhdessä osaavan henkilöstömme turvin pystymme tarjoamaan erittäin joustavaa, monipuolista sekä erittäin kilpailukykyistä palvelua juuri Teidän tarpeisiinne. Pystymme tarjoamaan työt niin pieniin kun suuriinkin hankkeisiin aina suunnittelusta toteutukseen.