Monipuoliset sähkötyöt suunnittelusta urakointiin

Laadukasta ja kattavaa sähköurakointia Sastamalassa, Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Telilän Sähkötyö Oy:n palveluihin kuuluvat sähköurakointi ja sähkötyöt, suunnittelupalvelut, kunnossapitosopimukset sekä aurinkosähköjärjestelmät. Palvelemme julkista sektoria, yritys- ja teollisuusasiakkaita sekä kotitalouksia Sastamalasta 100 km säteelle sekä muualle Pirkanmaalle ja Satakuntaan aina pohjoista Suomea myöden.

Olemme luotettava kumppani kaikenkokoisiin saneeraus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Perehdymme tarkkaan asiakkaidemme tarpeisiin sekä kohteen asettamiin vaatimuksiin ja teemme sähkötyöt vastuullisesti niin laatukriteereitä kuin aikatauluja noudattaen. Lopuksi tarkistamme, testaamme ja viimeistelemme työmme jäljen.

Sähköurakointi

Sähköurakoinnin palvelumme kattavat niin sähköasennukset, sähköistykset, sähkönjakeluverkot kuin esimerkiksi tele-, data- ja turvajärjestelmät.

Lue lisää

Kunnossapito

Varmista koneiden, laitteiden ja kiinteistön turvallinen toiminta – tarjoamme kokonaisvaltaisia kunnossapitosopimuksia pääasiassa teollisuusyrityksille sekä julkiselle sektorille.

Lue lisää

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkö-, järjestelmä- ja valaistussuunnitelmia sekä teollisuuslaitoksiin, yksityistalouksiin että julkisen sektorin tarpeisiin.

Lue lisää

Aurinkosähköjärjestelmät

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä kaikenkokoisiin kohteisiin, omakotitaloista teollisuushalleihin.

Lue lisää

Sähkötarvikeliikkeemme Sastamalassa

Kattavien sähkötöiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman sähkötarvikkeita sähkömoottoreista ilmalämpöpumppuihin. Sähkötarvikeliikkeemme palvelee Sastamalassa sekä sähköalan ammattilaisia että yksityisiä asiakkaita. Katso aukioloaikamme Yhteystiedot-sivultamme »

Tutustu valikoimaamme »

 

Räätälöidyt sähkötyöt tarpeisiisi – ota yhteyttä!

Telilän Sähkötyö Oy palvelee yrityksiä, teollisuusaloja, julkisen sektorin toimijoita sekä yksityisasiakkaita aina asiakaslähtöisellä asenteella. Suunnittelemme sähkötyöt yhdessä asiakkaan kanssa, minkä jälkeen työskentelemme joustavasti ja luotettavasti urakan valmistumiseen ja viimeistelyyn asti. Emme karta haastaviakaan kohteita, vaan valjastamme täyden ammattitaitomme sopivimman ratkaisun löytämiseen. Toimimme Sastamalasta käsin sekä Pirkanmaan että Satakunnan alueilla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi!