Laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmät ovat monikäyttöisiä ja ympäristöä kunnioittavia energianlähteitä, joka voidaan kytkeä verkkoon tai akustoon. Telilän Sähkötyö Oy toteuttaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä niin mökille ja omakotitaloon kuin yritys- ja teollisuustarpeisiin. Toimimme Sastamalasta käsin pääasiassa Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla, tarvittaessa toki kauempanakin.

Aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen
-palveluna

Tarjoamme asiakkaillemme kaiken kattavan palvelun, joka alkaa kartoituskäynnistä kohteeseen. Tämän jälkeen asiantuntijamme laativat kilpailukykyisen avaimet käteen -tarjouksen, jossa on huomioitu sekä asiakkaan toiveet että kohteen asettamat vaatimukset. Tarjoukseen on laskettu sekä tarvittava laitteisto että asennustyöt, joten aurinkojärjestelmän hintaan ei tule ylimääräisiä kuluja.

Aurinkojärjestelmän toteutus tehdään sovitusti aurinkopaneelien ja asennustelineiden asennuksesta aina kaapelien ja muiden tarvikkeiden asentamiseen ja järjestelmään liittämiseen jakeluverkon rinnalle. Korkeatasoiset laitteet ja viimeistelty sekä kokeneiden ammattilaistemme tekemä suunnittelu- ja asennustyö takaavat pitkäikäisen energiaratkaisun.

Omavaraisempaa sähkötuotantoa aurinkoenergian avulla

Aurinkosähköjärjestelmä suunnitellaan ja mitoitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin asiakas saa siitä parhaan hyödyn. Esimerkiksi yleiseen sähköverkkoon kytketty aurinkosähköjärjestelmä toimii siten, että ensin hyödynnetään aurinkoenergiasta saatavaa sähköä ja vasta sitten yleistä sähköverkkoa. Muutos näkyy pienentyneenä sähkölaskuna. Aurinkosähkön avulla voidaan hoitaa muun muassa vedenlämmitys, jäähdytys, ilmakuivaus tai esimerkiksi koneiden syöttö – kysy asiantuntijoiltamme lisää käyttömahdollisuuksia!

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät mm.

  • Mökille
  • Omakotitaloon
  • Liiketiloihin
  • Teollisuusrakennukseen
  • Julkiseen kiinteistöön
  • Maatilalle

Aurinkosähköjärjestelmä mökille tai teollisuushalliin – pyydä tarjous!

Asennamme laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä kaikenlaisiin kohteisiin omakotitaloista varastohalleihin. Toimialueemme ulottuu Sastamalasta noin 100 km säteelle sekä myös muualle Pirkanmaalle ja Satakuntaan. Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeistasi, niin palaamme asiaan mitä pikimmiten!