Aurinkosähköjärjestelmät Sastamalasta

Laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät Pirkanmaalle ja Satakuntaan

Aurinkosähköjärjestelmät ovat monikäyttöisiä ja ympäristöä kunnioittavia energianlähteitä, joka voidaan kytkeä verkkoon tai akustoon. Telilän Sähkötyö Oy toteuttaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä niin mökille ja omakotitaloon kuin yritys- ja teollisuustarpeisiin. Toimimme Sastamalasta käsin pääasiassa Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla, tarvittaessa toki kauempanakin. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten aurinkosähkö toimii, miten asennus kannattaa tehdä ja millaisia hyötyjä siitä on odotettavissa. Kysy lisää!

Mitä aurinkosähkön asennus tulee maksamaan?

Aurinkosähköjärjestelmän kulut muodostuvat järjestelmän hankinnasta ja asennustyöstä. Kun asennustyöt ovat tehty, voidaan järjestelmän tuottaman sähkön laskea olevan ilmaista. Kun sähkön hinta on ollut vuosikymmenet noususuhdanteinen, voidaan järjestelmän olevan kokonaisuudessaan viisas investointi. Puhdas, ehtymätön, polttoaineeton, äänetön ja lopulta ilmainen energia voikin olla vain järkevä ja edullinen sijoitus.

On laskettu, että laadukkaat aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin noin vuosikymmenessä. Kun järjestelmän iäksi lasketaan noin 30 vuotta, ovat saatavat hyödyt oleellisia. Puhumattakaan siitä, millaisia kiristyksiä muut energiamuodot saavat osakseen tällä aikavälillä. Aurinkosähkön takaisinmaksuaika näyttäytyy siten kohtuulliselta.

Aurinkosähköjärjestelmät
Aurinkosähköjärjestelmällä puhdasta energiaa

Aurinkosähköjärjestelmän hyödyt – miksi valita?

  • Ylijäävän sähkön voi myydä sähköverkkoon
  • Vähäinen huoltotarve
  • Pitkäikäisyys, kestävä toteutus vuosikymmeniksi
  • Omaa energiaa, noususuhdanteessa olevat energiakustannukset eivät vaikuta järjestelmään

Ammattitaitoisten asentajien avulla asennustyö sujuu muitta mutkitta. Heti asennuksen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöönottoon ja pääset nauttimaan ja hyötymään uudesta investoinnista.

Aurinkosähköjärjestelmä kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät niin omakotitaloihin kuin mökkeihin. Muistathan, että kun kohteesi on koti tai vapaa-ajan asunto, voit hyödyntää kotitalousvähennystä. Työn osuudesta laskettava vähennys helpottaa mukavasti kokonaiskustannuksissa. Aurinkoenergian kannattavuutta ja kustannuksia laskiessa voit huomioida siis myös vähennykset.

Aurinkosähköjärjestelmä liiketiloihin tai teollisuushalliin – pyydä tarjous!

Miten aurinkosähkö toimii liiketiloissa? Entä esimerkiksi teollisuushalliin asennettuna? Laadukas aurinkosähköjärjestelmä antaa hyvät hyötysuhteet myös vaativissa kohteessa. Asennamme korkeatasoisia aurinkosähköjärjestelmiä kaikenlaisiin kohteisiin Pirkanmaan ja Satakunnan alueella.

Huolto – millaisia huoltotoimenpiteitä aurinkosähkö vaatii?

Aurinkosähköjärjestelmän asennuksen jälkeen ei huoltoon tarvitse juurikaan kiinnittää huomiota. Tärkein huoltotoimenpide on jatkossa aurinkopaneelien puhdistus kerran kesässä. Tähän riittää tiskiaine, rätti ja lasta. Telineiden, johtojen ja akun liitokset ja akun kunto kannattaa myös tarkistaa säännöllisesti.

Auringosta energiaa – aurinkosähköjärjestelmät asennuksineen, pyydä tarjous!

Telilän Sähkötyö Oy kertoo mielellään siitä, miksi aurinkosähköjärjestelmä olisi sopivin juuri Sinun kohteeseesi, millaisin aikatauluin ja kustannuksin asennustyöt olisivat toteutettavissa ja millaisia hyötysuhteita voidaan saavuttaa.

Toimipaikkamme sijaitsee Sastamalassa, mutta palvelemme laajasti Pirkanmaan ja Satakunnan kunnissa ja kaupungeissa. Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeistasi, niin palaamme asiaan mitä pikimmiten!