Sähkösuunnittelua kattavasti

Sähkösuunnitelmat, järjestelmäsuunnitelmat sekä valaisinsuunnitelmat Sastamalasta

Sähkösuunnittelusta kameravalvontajärjestelmän toteuttamiseen – Telilän Sähkötyö Oy tarjoaa laaja-alaisia, nykyaikaisia suunnittelupalveluja sekä julkisen sektorin, yritysten ja teollisuuslaitosten sekä yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Suunnittelu on tuote, jota myymme paitsi Sastamalan alueella myös pidemmälle.

Räätälöityjä suunnittelupalveluja

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme mitä erilaisimpia projekteja julkisen kiinteistön sähköistyksestä teollisuuden turvajärjestelmiin. Huomiomme suunnittelussa kohteen käyttötarkoituksen, sen käyttäjät sekä mahdolliset muuttuvat tilanteet. Onnistunut lopputulos syntyy aina yhdessä asiakkaan kanssa, molemmin puolin ajatuksia ja ideoita esittäen.

Suunnittelupalvelumme voi sisältää esimerkiksi sähkösuunnitelmat, järjestelmäsuunnitelmat ja/tai valaistussuunnitelmat erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin, kuten yritystilojen turvaamiseen tai teollisuuden sähkönjakeluun liittyen. Laajan ammattitaitomme ansiosta asiakas voi tilata samalla niin sähkösuunnittelun kuin kaikki muutkin sähkö-, valaistus- ja turvajärjestelmiin liittyvät suunnittelutyöt.

Tarjoamme räätälöityjä sähkösuunnittelun palveluja Sastamalasta käsin – myös pidemmälle. Ota yhteyttä!
Laadukas suunnittelu ja tuotteet tuottavat kestävän lopputuloksen. Tutustu Telilän Sähkötyö Oy:n palveluihin!

Sähkösuunnittelusta toteutukseen

Vahvuutenamme on tarjota asiakkaillemme sekä suunnittelu että toteutus saman katon alta. Kun sähkösuunnitelma tai esimerkiksi turvavalaistussuunnitelma on valmis ja asiakkaan hyväksymä, asentajamme vastaavat suunnitelman huolellisesta toteutuksesta ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Tutustu sähköurakoinnin palveluihimme »

Hyvä suunnittelu, onnistunut projekti – ota yhteyttä!

Me Telilän Sähkötyössä uskomme, että jokainen onnistuva projekti alkaa hyvästä suunnittelusta. Kun perehdymme asiakkaidemme tarpeisiin ja suunnittelemme projektin eri osa-alueet tarkkaan jo suunnitteluvaiheessa, panostus näkyy sekä työn sujuvassa suorittamisessa että lopputuloksen laadukkuudessa. Olipa tarpeena sähkösuunnittelu, valaistussuunnitelma tai turvajärjestelmän toteutus, ammattilaisemme keräävät toiveesi tarkasti talteen ja luovat niistä toimivan kokonaisuuden. Ota yhteyttä!