Sähköurakointi ja -asennus Sastamalasta Pirkanmaalle

Sähköistykset, sähkö- ja turvajärjestelmät sekä muut sähkötyöt ammattitaidolla

Sähköurakointi ja sähköasennus ovat olleet Telilän Sähkötyö Oy:n vankkaa osaamisalaa jo 1950-luvulta lähtien. Tarjoamme kokonaisvaltaista sähköurakointia julkisen, yritys- ja teollisuussektorin sekä yksityisasiakkaiden tarpeisiin Sastamalan ja muun Pirkanmaan sekä Satakunnan alueella.

Kun valitset sähköurakointiin meidät, saat luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin kohteeseesi. Kaikilla asentajillamme on työturvallisuuskortti, sähkötyöturvallisuuskortti, ensiapukortti sekä usealla myös tulityökortti ja muita erikoistöihin vaadittavia kortteja.

Sähköurakointi Pirkanmaa - yrityksille ja yksityisille
Ammattitaitoiset sähköurakoinnit Pirkanmaa

Laajat sähköasennus- ja urakointipalvelut saneeraus- ja uudiskohteisiin

Sähköasentajamme ovat sekä erikoistuneita ammattilaisia että moniosaajia, jotka taitavat niin saneeraus- kuin uudisrakennustenkin sähköasennukset, sähköistykset, kaapeloinnit sekä suunnittelu- ja kunnossapitotyöt. Jatkuvan kehitystyön ansiosta asentajillamme on käytössään aina viimeisin tieto sähköalan säädöksistä ja asetuksista sekä ajanmukaiset työkalut ja -menetelmät.

Ota yhteyttä »

Vastuullista sähköurakointia rakennusliikkeille

Toteutamme sähköurakointia rakennusliikkeille. Hoidamme uudet sähköjärjestelmät uudisrakennusten ja saneerauskohteiden yhteydessä. Kauppakeskukset, hotellit, liikuntahallit, toimistot, taloyhtiöt ja omakotitalokohteet ovat kohteina meille tuttuja.

Turvallista sähköurakointia sairaanhoitopiiriin

Kun kyse on sairaalan tai terveyskeskuksen vaativasta sähköasennuksesta, noudatamme erityistä huolellisuutta. Ammattitaitoisten sähköasentajien tietotaito yhdessä hyvän sähkösuunnitelman kanssa takaavat parhaimmat lopputulokset. Sähköurakointi sairaanhoitopiirin erilaisissa kohteissa, on meille tuttua. Sairaalarakennuksissa valaistus ja turvallisuus vaikuttavat potilasviihtyvyyden lisäksi myös hoitohenkilöstön työssäjaksamiseen ja työn laatuun, siksi niiden huolellinen toteutus on tärkeää.

Kilpailukykyistä sähköurakointia taloyhtiölle

Missä kunnossa taloyhtiösi sähköjärjestelmät ovat? Sähköurakointi taloyhtiössäsi kannattaa laskea osaaviin käsiin. Kun paikalla ovat sähköalan ammattilaiset, pysyvät myös kokonaiskustannukset kurissa. Saat kauttamme kaikki tarvittavat säh­köalan palvelut asennuksista muutos­töihin ja kunnossapitoon. Tulemme myös huoltamaan sähkölait­teistot ja -järjestelmät ja korjaamaan viat.

Sähköurakointi julkinen puoli

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia julkisen puolen sähköurakointeja, koulut, päiväkodit, hoivakodit, kirjastot ja muut tarvittavat kohteet saavat toimivan sähköjärjestelmän avullamme.

Sähköurakointi liike- ja toimistotiloihin

Onko toimintasi muuttunut? Oletko muuttanut uuteen kiinteistöön ja haluat uudistaa talotekniikkaa palvelemaan paremmin toimintaasi? Tuntuuko, ettet saa kaikkea toivomaasi irti sähköjärjestelmistä? Liike- ja toimitilaremonteissa tapahtuvat sähkömuutokset ja -laajennukset tehdään lähes aina nopeatahtisina projekteina, sillä tiedämme, että asiakkaillemme jokainen vuorokausi maksaa.

Sähköurakointi liike- ja toimistotilat – ota yhteyttä, kartoitamme mielellämme kohteesi tilanteen. Sähköurakoinnissa liike- ja toimitiloissa Telilän Sähkötyön kohteina ovat olleet muun muassa toimistot, liikehuoneistot, tavaratalot, huoltoasemat, hotellit, ravintolat, julkiset tilat, kauppakeskukset sekä logistiikka- ja tuotantotilat.

Sähköurakoinnit teollisuuksiin

Sähköurakointi teollisuuskohteissa vaatii tarkkaa suunnittelua ja toteutusta. Toteutamme mielellämme erilaisten teollisuuden alojen sähköjärjestelmät kuntoon. Toiminnan ennakoitavuus, katkeamattomuus ja jatkuva parantaminen ovat teollisuuskohteissa keskeistä. Turvallinen ja keskeytyksetön tuotanto varmistetaan laadukkailla sähköistyksen ja ylläpidon ratkaisuilla. Kysy lisää!

Miksi tilata sähköurakointi Telilän Sähkötyö Oy:ltä?

  • Kotimainen perheyritys
  • Olemme yli 60 vuotta tehneet sähkötöitä Pirkanmaan ja Satakunnan seudulla.
  • Vakavarainen valinta ja Luotettava Kumppani
  • Kattava varastomme mahdollistaa nopean palvelun
  • Pitkäaikaiset asiakastuttavuutemme ovat merkkejä onnistuneesta palvelustamme.
  • Tyytyväinen asiakas on meille ensisijaista, motivoitunut, luotettava ja vakiintunut henkilökunta varmistaa hyvän lopputuloksen.
  • Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla Pirkanmaan seudun halutuin sähköurakoinnin toteuttaja.
  • Toteutamme sähkötyöt tilaajan teettämien suunnitelmien mukaan tai teemme tarvittavan työsuunnittelun itse.

Sähköasennus, sähköistys, koulutus – pyydä tarjous palveluistamme!

Telilän Sähkötyö Oy toimii pääasiassa 100 km säteellä Sastamalasta sekä muualla Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Toteutamme kaikkien tarvittavien kohteiden sähköasennukset ja sähköurakoinnit ammattitaidolla. Meiltä myös teollisuuden sähkökunnossapito ja aurinkosähköjärjestelmät. Toteutamme sähköurakointia kattavasti erilaisissa kohteissa, niin yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille ja julkisen sektorin toimijoille. Ammattilaisemme ovat valmiina tarttumaan toimeen, joten jätä yhteydenottopyyntö jo tänään!