Kunnossapito- ja huoltopalvelut luotettavasti

Palvelemme kattavin kunnossapitosopimuksin Sastamalasta Pirkanmaalle ja Satakuntaan

Kunnossapitosopimus tarjoaa huolettoman ja tehokkaan tavan varmistaa sekä koneiden että laitteiden toimintakyky ja -varmuus. Telilän Sähkötyö Oy tarjoaa vaivattomia kunnossapitosopimuksia pääasiassa teollisuus- ja julkisen sektorin asiakkailleen. Toimimme Sastamalasta käsin noin 100 km säteellä sekä tarvittaessa muuallakin Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Huolto- ja korjaustöistä tarkastuksiin

Kattaviin kunnossapitopalveluihimme kuuluvat esimerkiksi erilaiset huoltotyöt, sähkölaitteiden ja -järjestelmien korjaus sekä määräaikaistarkastukset. Huolehdimme yllättävien vikojenkin korjauksesta ripeällä aikataululla, jotta asiakkaallemme aiheutuu viasta mahdollisimman vähän haittaa.

Taustallamme on yli 60 vuotta sähköurakoinnin sekä huolto- ja kunnossapitotöiden parissa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tunnemme niin vanhojen julkistilojen sähköistykset kuin teollisuuskiinteistöjen modernit sähkösovellukset, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti ja pitkäjänteisesti kohteesta riippumatta.

Sähköalan kunnossapito- ja huoltopalvelumme varmistavat sekä koneiden että laitteiden toimintakyvyn. Tutustu palveluihimme!
Telilän Sähkötyö Oy:n ammattilaiset hoitavat sekä julkisen sektorin että teollisuuden kunnossapitotyöt.

Teollisuuden kunnossapitoa ammattilaistyönä

Olemme erikoistuneet sekä julkisen sektorin että teollisuuden kunnossapitoon ja toimimme luotettavana palveluntarjoajana useille eri yrityksille sekä julkisille toimijoille. Alan kokonaisvaltainen tuntemuksemme antaa reilut eväät haastavienkin sähkölaitteistojen sekä esimerkiksi tele- ja datajärjestelmien tehokkaaseen ylläpitoon.

Toimintamme on asiakaslähtöistä ja pyrimme löytämään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla nopean palvelun sekä kustannustehokkaan toteutuksen.

Kysy lisää kunnossapidon palveluistamme

Telilän Sähkötyö Oy tarjoaa kunnossapitopalveluja pääasiassa 100 km säteellä Sastamalasta, mutta myös muualla Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Solmimme kunnossapitosopimuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan ja kohteen mukaan. Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin kerromme mielellämme lisää!