Yhteistyössä

Tutustu Telilän Sähkötyö Oy:n yhteistyökumppaneihin!

Scanoffice Oy

Scanoffice Oy on vuonna 1984 perustettu, Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Suomen Kylmäliikkeiden ja Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen jäsenyritys.

SLO

SLO on Suomen johtava sähkö- ja teletarvikkeiden tukkuliike. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkon-rakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä 35 toimipisteessä Suomessa.

Feilo Sylvania Finland Oy

Feilo Sylvania Finland Oy on yksi maailman suurimmista valonlähde- ja valaisinvalmistajista. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lumiance, Sylvania ja Concord. Feilo Sylvania toimittaa korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, myymälöihin ja yksityisasuntoihin ympäri maailmaa.

Onninen

Onninen Suomen tavoitteena on tuottaa lisäarvoa asiakkailleen toimittamalla kilpailukykyisesti sähkö-, lv-, ilmastointi- ja kylmäalan tuotteita ja materiaaleja mm. talonrakentamiseen, materiaalihuollon kokonaisratkaisuja teollisuudelle ja energia- ja yhdyskuntatekniikan sektorille sekä alan jälleenmyyjille.

 

FSM GROUP

FSM Group muodostui kahden yrityksen fuusioista 2003 ja sen omistavat lähes kokonaisuudessaan yhtiön työntekijät. Tuotevalikoimaan kuuluu valtaosa kiinteistön teknisessä valvonnassa tarvittavista laitteista ja järjestelmistä.

Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy on Suomen johtavia sähkötukkuliikkeitä. Yritys tuo maahan, myy ja markkinoi sähköasennustarvikkeita, valaisimia, kaapeleita, sähkö- ja televerkkotarvikkeita, teletuotteita, antenneja, teollisuuden komponentteja ja lämpötuotteita.

Schneider Electric

Suomen Schneider Electric on energianhallinnan asiantuntija, joka tarjoaa teknologiaa ja palveluratkaisuja useiden eri toimialojen asiakkaille. Suomen Schneider Electric toimii 23 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Salok

Salok Osk on yli 40 itsenäisen yrityksen hankinta- ja kehitysorganisaatio. Jäsenyritykset tekevät kattavasti erilaisia talotekniikan suunnittelu-, asennus- ja huoltotöitä. Lisäksi jäsenyrityksillä on tukku- ja vähittäismyyntiä sekä ammattiostajille että kuluttajille ympäri Suomea.