Laatu ja arvot

Tinkimätöntä sähköurakointia Sastamalasta Pirkanmaalle ja Satakuntaan

Telilän Sähkötyö Oy:n toiminta perustuu laatuun sekä yhteisiin arvoihin. Arvomaailmamme ohjaa päivittäistä toimintaamme niin asiakastyössä kuin johtamisessakin. Arvomme vaikuttavat myös yrityksen valintoihin: miten toimimme yllättävissä tilanteissa ja millaisella periaatteella lähdemme eteenpäin. Arvot ovat kehittyneet vuosien aikana, parhaimmat syntyvät sukupolvien aikana. Niitä ei voi oppia, vaan kyse on tiedon ja tunteen yhteen hitsautumisesta.

Asiakkaaseen keskittyvä palvelu, työntekijöiden hyvinvointi ja osaaminen, laadukas työnjälki sekä toimiva yhteistyö ovat yrityksemme neljä tärkeintä arvoa. Olipa kyse sähköurakoinnista tai turvajärjestelmän toteutuksesta, pyrimme työssämme aina arvojemme mukaiseen toimintaan. Näin tuotamme asiakkaallemme mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen.

Asiakkaat

Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan arvostaminen näkyvät työssämme projektin alusta alkaen. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja joustavasti aina valmiiseen ja viimeisteltyyn lopputulokseen asti.

 

Laatu

Koko yritystoimintamme perustuu laatuun, töiden ajanmukaiseen tekniseen toteuttamiseen sekä laatusuunnitelmien mukaan toteutettuun työnseurantaan.

Työntekijät

Työntekijöidemme hyvinvointi, ammattitaito ja kouluttaminen luovat vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Panostamme hyvään yhteishenkeen ja sen tuomaan voimaan työskentelemällä avoimessa ja kunnioittavassa ilmapiirissä.

 

Yhteistyö

Kunnioitamme saavuttamiamme kumppanuuksia ja toimimme niiden arvoisesti. Huomioimme myös muiden alojen ammattilaiset, jotta yhteiset projektimme sujuvat aina asiakkaan edun mukaisesti.