Yrityskauppa

Telilän Sähkötyö Oy on laajentanut palvelualuettaan myös Uudellemaalle.

Päivämäärällä 03.03.2015 Sähkö-Sinssi Oy siirtyi Telilän Sähkötyö Oy:n omistukseen.

Kauppa toteutettiin osakekauppana ja näin ollen päivittäisessä toiminnassa näkyvät muutokset ovat pieniä. Telilän Sähkötyö Oy:n toimitusjohtaja Pekka Telilä aloitti 04.03.2015 myös Sähkö-Sinssi Oy:n toimitusjohtajana ja aiempi toimitusjohtaja Teija Seppä siirtyi yrityksessä muihin tehtäviin.

Kaupan myötä Telilän Sähkötyö vahvisti eritoten heikkovirtaosaamistaan paloilmoitin-, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien osalla.

Telilän Sähkötyö Oy on lähes 60- vuotta vanha kolmannen sukupolven sähköurakointiliike Sastamalassa Pirkanmaalla. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityiset yritykset kuin julkinen sektori. Telilän Sähkötyö Oy työllistää lähes 30 sähköalan ammattilaista. Telilän Sähkötyö toimii ISO:9001 laatujärjestelmän mukaisesti, josta DNV GL on myöntänyt sertifikaatin.

Sähkö-Sinssi Oy on yli 40- vuotta alalla toiminut sähköurakointiliike Lohjalla Uudellamaalla. Sähkö-Sinssi Oy on erikoistunut turvajärjestelmiin ja heikkovirtaasennuksiin sähköurakoinnin lisäksi. Sähkö-Sinssi Oy työllistää 40 sähköalan ammattilaista.

Yhdessä olemme yli 100 vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla erittäin joustava, monipuolinen sekä erittäin kilpailukykyinen organisaatio juuri Teidän tarpeisiinne. Pystymme tarjoamaan työt niin pieniin kuin suuriinkin hankkeisiin aina suunnittelusta toteutukseen.