Pidä toimintasi tuottavana!

Kuvassa Blominmäen viemäritunneli, minne Telilä toteutti mm. taloteknisten järjestelmien sekä prosessilaitteisiin liittyvän sähköverkon rakentamisen. 

Älykäs valaistusjärjestelmä

Älykkäillä valaistusjärjestelmillä tarkoitetaan nykyaikaisia ja energiaa säästäviä valaisimia, joita pystytään hallitsemaan tekniikalla. Tyypillisimmillään tämä tarkoittaa sitä, että valaisin syttyy liiketunnistimella.
Älykästä valaistusjärjestelmää voidaan käyttää sisä- ja pihatiloissa. Pimeällä valaistus ulkona lisää turvallisuuden tunnetta ja sisätiloissa muuttuvalla valaistuksella voidaan tukea työntekijän viihtyvyyttä.
Telilässä älykkään valaistusjärjestelmän rakentaminen aloitetaan kartoituksesta, jonka pohjalta räätälöidään juuri sinun kiinteistösi tarpeita ja käyttöä vastaava valaistussuunnitelma. Lisäksi saat koulutuksen helppokäyttöiseen järjestelmään

Hyödyt:

 • Samaan tilaan monta käyttötarkoitusta
 • Automaation avulla optimoit muun muassa valotehon, valaistukseen käytettävän ajan ja valon värisävyt
 • Energiansäästö
 • Viihtyvyys ja turvallisuus paranee

Sähkösaneeraus säästää energiaa

Sähkösaneerauksessa rakennuksen sähköjärjestelmät korjataan vastaamaan nykypäivän tasoa tai palvelemaan paremmin esimerkiksi muuttuneen toiminnan vaatimuksia. Nykyaikaisella ja käyttötarkoitukseen sopivalla valaistuksella voi säästä tuntuvasti energiakustannuksissa. Erityisen merkityksellinen säästö saadaan aikaan suurissa kohteissa, joissa valaisimia on paljon.

Sähkösaneeraus kannattaa, sillä vanhenevat sähköasennukset ovat paloriski, eikä alkuperäinen sähköasennus yleensä muutenkaan enää vastaa tämän päivän vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Me kumppaninasi toteutamme saneeraukset laadukkaasti ja aina asiakkaan parasta ajatellen. Kun kaikki sähkösaneerauksen osa-alueet toteutetaan suunnitellusti ja läpinäkyvästi, ovat kaikki tyytyväisiä prosessiin. Vankka kokemuksemme sähkösaneerauksien parista näkyy asiakkaillemme lisäksi järkevänä hinnoitteluna ja varmana työnkulkuna.

Ratkaisut miellyttävään sisälämpötilaan ympäri vuoden

Ilmalämpöpumpun hankkiminen on sijoitus asumismukavuuteen. Meiltä saat apua sopivan ilmalämpöpumpun ja sen asennuspaikan valintaan. Kokeneet työntekijämme hoitavat asennuksen ammattitaidolla -yleensä yhden työpäivän aikana.

Ilmalämpöpumpun hyödyt:

 • Helpotusta kesähelteisiin
 • Säästöä lämmityskuluissa olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta
 • Mahdollisuus etäkäyttöön
 • Asennus sekä uusiin että vanhoihinkin rakennuksiin

Palvelumme:

 • Ilmalämpöpumppujen myynti: Daikin, Mitsubishi
 • Ilmalämpöpumppujen asennukset
 • Ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset
 • Ulkokennojen puhdistus
 • Asennus sekä uusiin että vanhoihinkin rakennuksiin

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Vihreys

Favorit Tuote Oy on osa Biolan Groupia

Keväällä 2017 tehtaamme katolle valmistui 80 kW aurinkovoimala, joka lisää paikallisen, uusiutuvan energian osuutta tehtaan energiankäytössä samalla pienentäen tuotantomme hiilijalanjälkeä. Aurinkovoimalan suunnittelussa ja toteutuksessa oli tavoitteena toteuttaa optimikokoinen voimala, jolloin myös sijoitetun pääoman tuotto on mahdollisimman hyvä.

Energiatehokkuus

Automaatio ohjaa valaistusta ja ilmastointia

Syksyllä 2019 Lohjalle avattu kauppakeskus Lohi panostaa energiatehokkuuteen. Kauppakeskuksessa on paljon neliöitä, mutta tilojen käyttö vaihtelee vuorokauden aikojen mukaan. Uusi ohjausjärjestelmä säätää automaattisesti ilmastointia ja valaistusta tilan käytön mukaan. Liike- ja läsnäolotunnistuksen lisäksi energiatehokkuutta on parannettu nykyaikaisilla led-valaisimilla.