Telilän Sähkötyö Oy

Me olemme Telilä

Telilän Sähkötyö Oy tunnetaan monipuolisena sähköurakointiyrityksenä, joka palvelee niin julkista, teollista kuin yksityistä sektoria. Pääpalveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen sähköurakointi, sähkö- ja järjestelmäsuunnittelu, kunnossapito sekä aurinkosähköjärjestelmät. Sähkö-Sinssi Oy on monipuolisten palvelujen sähköliike, jonka erikoisalaa ovat sähköurakointiin ja kunnossapitoon, turvajärjestelmiin sekä tele- ja antennijärjestelmiin liittyvät työt. Sähköliike E.J. Lehto Oy on perinteinen Huittislainen sähköliike. Lehto tunnetaan erityisesti teollisuuden- ja maatalouden automaatiotöistä. Lisäksi Huittisissa on erittäin laaja sähkötarvike- sekä valaisinmyymälä. Yhdessä me olemme Telilä!

Olemme perheyhtiö, jonka kattavat palvelut, 60 vuoden kokemuksella hankittu tietotaito sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet yhdeksi eteläisen Suomen halutuimmaksi sähkötaloksi. Kehitämme ammattitaitoamme ja palvelujamme sekä kartutamme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme yhä kattavampia sähköurakoinnin kokonaisratkaisuja.

Sastamalassa, Lohjalla ja Huittisissa sijaitsevilla sähköurakointiliikkeillämme on kokemusta niin omakotitalojen sähköistyksessä, aurinkosähköjärjestelmien asennuksessa, teollisuuskiinteistöjen modernien sähkösovellusten tuottamisesta, maatalouden automaatiosta kuin teollisuuden kunnossapidosta. Sähköurakoinnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista ja asiantuntevaa suunnittelupalvelua.