Työntekijöiden hyvinvointi luo turvallista ja laadukasta palvelua.

Arvot

Asiakkaat 

Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan arvostaminen näkyvät työssämme projektin alusta alkaen. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja joustavasti aina valmiiseen ja viimeisteltyyn lopputulokseen asti. 

Työntekijät 

Työntekijöidemme hyvinvointi, ammattitaito ja kouluttaminen luovat vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Panostamme hyvään yhteishenkeen ja sen tuomaan voimaan työskentelemällä avoimessa ja kunnioittavassa ilmapiirissä.

Laatu 

Koko yritystoimintamme perustuu laatuun, töiden ajanmukaiseen tekniseen toteuttamiseen sekä laatusuunnitelmien mukaan toteutettuun työnseurantaan. 

Yhteistyö 

Kunnioitamme saavuttamiamme kumppanuuksia ja toimimme niiden arvoisesti. Huomioimme myös muiden alojen ammattilaiset, jotta yhteiset projektimme sujuvat aina asiakkaan edun mukaisesti. 

Kiinnostaisiko sinua työpaikka Telilässä?

Löytyykö sinulta asennetta ja kiinnostusta alaan? Lisäksi arvomaailmasi on sama meidän kanssa. Ota yhteyttä linkistä löytyvällä lomakkeella

Sponsoroitavamme

Miten valitsemme sponsoroitavamme

Sponsorointi on yksi tapamme osallistua paikkakunnan tapahtumiin, sekä tuoda julki arvojamme ja periaatteitamme. 

Meille tärkeintä sponsorointikohdetta valittaessa on paikallisuus. Kohde voi olla yksittäinen urheilija tai seura. Hyvä yhteistyö edellyttää, että sponsoroimamme kohteet toimivat esimerkillisesti ja vastuullisesti. Toivomme, että he innostavat myös muita omalla esimerkillään. 

FC Vapsi Sastamala

FC Vapsi on paikallinen seura, joka tarjoaa jalkapalloharrastusta kaiken ikäisille. Seuran suurin voimanponnistus on Futisliiga nimellä kulkeva nappulaliiga.

Valepa

VaLePa on pirkanmaalainen lentopallon 40-vuotias ammattilaisseura. Seura tunnetaan menestyneestä edustusjoukkueesta.

Roismalan Ponnistus

ROPO on sastamalalainen salibandyn erikoisseura. Lapset ja nuoret pääsevät seurassa pelaamaan Telilä-liigaa.

Vaps Jääliikunta

Vaps Jääliikunta ry edistää lasten ja nuorten jääliikuntaharrastusta sekä ylläpitää nuorten ja aikuisten jääliikunnan kilpailutoimintaa Sastamalassa.

Henri Haapamäki

Olemme olleet Henri Haapamäen matkassa jo hänen ralli aikoinaan. Nyt yhteistyömme on jatkunut viime vuodet rallicrossin merkeissä.

Lauttakylän Luja

Vuonna 1923 perustetun Lauttakylän Lujan lajivalikoimaan kuuluvat nykyisin yleisurheilu, hiihto, suunnistus, jääkiekko. jalkapallo ja ringette.

LP Vampula

LP-Vampula Huittinen on naisten mestaruusliigaa ja 1-sarjaa pelaava innovatiivinen nais/tyttölentopallon kehityskeskittymä, joka tukee lähialueen vahvaa nuorisotyötä sekä sen jatkumista alueella.

Yhteistyökumppaneitamme

Schneider Electric
Suomen Schneider Electric on energianhallinnan asiantuntija, joka tarjoaa teknologiaa ja palveluratkaisuja useiden eri toimialojen asiakkaille. Suomen Schneider Electric toimii 23 paikkakunnalla ympäri Suomea.
FSM Group
FSM Group muodostui kahden yrityksen fuusioista 2003 ja sen omistavat lähes kokonaisuudessaan yhtiön työntekijät. Tuotevalikoimaan kuuluu valtaosa kiinteistön teknisessä valvonnassa tarvittavista laitteista ja järjestelmistä.
Rexel Finland Oy
Rexel Finland Oy on Suomen johtavia sähkötukkuliikkeitä. Yritys tuo maahan, myy ja markkinoi sähköasennustarvikkeita, valaisimia, kaapeleita, sähkö- ja televerkkotarvikkeita, teletuotteita, antenneja, teollisuuden komponentteja ja lämpötuotteita.
Onninen
Onninen Suomen tavoitteena on tuottaa lisäarvoa asiakkailleen toimittamalla kilpailukykyisesti sähkö-, lv-, ilmastointi- ja kylmäalan tuotteita ja materiaaleja mm. talonrakentamiseen, materiaalihuollon kokonaisratkaisuja teollisuudelle ja energia- ja yhdyskuntatekniikan sektorille sekä alan jälleenmyyjille.
Salok
Salok Osk on yli 40 itsenäisen yrityksen hankinta- ja kehitysorganisaatio. Jäsenyritykset tekevät kattavasti erilaisia talotekniikan suunnittelu-, asennus- ja huoltotöitä. Lisäksi jäsenyrityksillä on tukku- ja vähittäismyyntiä sekä ammattiostajille että kuluttajille ympäri Suomea.
SLO
SLO on Suomen johtava sähkö- ja teletarvikkeiden tukkuliike. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkon-rakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä 35 toimipisteessä Suomessa
Scanoffice
Scanoffice Oy on vuonna 1984 perustettu, Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Suomen Kylmäliikkeiden ja Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen jäsenyritys.
Daikin
Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja. Lähes sadan vuoden kokemuksella ilmastoinnista ja ilmanvaihdosta tiedämme, että täydellinen sisäilma edellyttää muutakin kuin lämmitystä ja jäähdytystä