Viilennä tai lämmitä

Kustannustehokkuutta ja mukavuutta – Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuna Telilältä

Ratkaisut miellyttävään sisälämpötilaan ympäri vuoden

Telilästä saat ilmalämpöpumput, asennukset ja huollot. Valikoimissamme on sopivia ilmalämpöpumppuja sekä pieniin että suuriin rakennuksiin. Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen lämmöksi. Sen avulla voit säästää lämmityskuluissa olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta.

Ilmalämpöpumpun hankkiminen on sijoitus asumismukavuuteen. Ilmalämpöpumpun avulla saat helpotusta kesähelteisiin tai säästät lämmityskuluissa talvipakkasilla. Kiinteistön lämpötilaa on mahdollista säätää myös etäkäyttönä, esimerkiksi ennen kesämökille saapumista. Ilmalämpöpumpun hyödyntäminen säästää lämmityskuluissa erityisesti suorasähkö- ja öljylämmitteisissä kiinteistöissä. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa uuteen tai vanhaan rakennukseen.

Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuna Telilältä

Meiltä saat apua sopivan ilmalämpöpumpun ja sen asennuspaikan valintaan. Kokeneet työntekijämme hoitavat niiden asennuksen ammattitaidolla. Ilmalämpöpumpun asennus kestää yleensä noin yhden työpäivän.

Palvelumme:

  • Ilmalämpöpumppujen myynti: Daikin, Mitsubishi
  • Ilmalämpöpumppujen asennukset
  • Ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset
  • Ulkokennojen puhdistus

Ratkaisut miellyttävään sisälämpötilaan ympäri vuoden

Meiltä saat asennettuna laitteet viilentämään ja lämmittämään kodin tai toimiston huoneilmaa. Ratkaisuillamme säästät lämmityskuluissa pitkällä juoksulla!

Telilä on Mitsubishi-ilmalämpöpumppujen ja vesi-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjä, laitteiden maahantuojana toimii Scanoffice.

Ilmalämpöratkaisuilla etuja kotiin, toimistoon ja mökille

Ilmalämpöpumpulla saadaan mukavuuden lisäksi säästöä energiankulutukseen ja hallitulla ilmankierrolla pienennetään kosteusongelmien riskiä. Asennus onnistuu niin uuteen kuin vanhaan rakennukseen. Tasainen ja raikas sisäilma tuovat asumismukavuutta ja pitävät rakennuksenkin terveenä!

Mitsubishi

Mitsubishi Electric RW-Mallisarja

Sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. RW-mallisarja on ominaisuuksiltaan suunniteltu ja viimeistelty lämpöpumppu Pohjoisen vaativaan ilmastoon.

Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma

Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput asennettuna Telilältä

Mitsubishi Electric Ecodan

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka.

Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, jolla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Mitsubishi Ecodan Telilä

Mitsubishi Electric MSZ-HR jäähdytin

HR COOL on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

Pienikokoinen HR COOL -ilmanjäähdytin on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin, tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen.

Voit ohjata laitetta vaikka sohvalta tai työtuolilta vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Mitsubishi_Electric MSZ-HR jaahdytin

Daikin

Stylish H

Vuoden 2022 uusi ja paranneltu malli, tyylitietoiselle sisutajalle jolle tärkeintä on energiatehokkuuus. Energia tehokkuus jopa A+++. Sisäyksikön värivaihtoehtoina musta tai valkoinen.  
Älykäs takkatoiminto ei tuhlaa sähköä, vaan jakaa tulisijan lämpöä tasaisesti
Daikin Flash Streamer on ainutlaatuinen ilmanpuhdistin, joka poistaa sisäilmasta mm. pölyä, allergeeneja, epäpuhtauksia, siitepölyä ja hajuja

Perfera H

Uusi parannettu 2022-malli. Suunniteltu erittäin tehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Nauti puhtaasta ilmasta kotona älykkään suodatusteknologian avulla, joka hajottaa allergeenit ja poistaa hajut. 
Energiatehokkuus jopa A+++
Takkatoiminto mikä jakaa tulisijan lämpöä tasaisesti

Comfora H

Taloudellinen valinta energiaa säästävään lämmitykseen ja jäähdytykseen. 
Energiatehokkuus jopa A++. 
Titaani-apatiittisuodatin pitää sisäilman laadun huipputasolla

Henkilökunnan koulutuspäivä

Henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi kaikki yrityksemme ovat
suljettuina 3.2.2023

Myymälä suljettuna 4.2.2023

Palvelemme jälleen 6.2.2023