Liity mukaan energiseen tiimiimme!

Avoimia työpaikkoja ei tällä hetkellä ole, mutta voit kuitenkin
lähettää avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä heti mikäli paikkoja avautuu. Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan.
Meillä pääset toteuttamaan monipuolisia projekteja huomioituna aiempi työkokemuksesi, osaamisesi ja omat mielenkiinnonkohteesi.

Koko yritystoimintamme perustuu laatuun, töiden ajanmukaiseen tekniseen toteuttamiseen sekä laatusuunnitelmien mukaan toteutettuun työnseurantaan. Etsimämme työkaveri ymmärtää ensiluokkaisen asiakaspalvelun merkityksen asiakkaallemme, itselleen ja yrityksellemme.

Jätä hakemus ja liity joukkoomme; motivoitunut, palveluhenkinen ja itsenäiseen työhön tottunut SÄHKÖASENTAJA.
Työpaikkasi on yrityksessämme Lohjalla.
Etsimme vahvistusta ensisijaisesti paloilmoitin, – turvavalo- ja savunpoistohuoltotöihin. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Länsi-Uusimaata, joten omaa autoa ja B-ajokorttia tulet tarvitsemaan. Ripeä työtahti ja vaihtelevat työkohteet edellyttävät aitoa mielenkiintoa turvalaitejärjestelmiä kohtaan sekä osaamista tietotekniikan perusteiden osalta.
Jotta olet etsimämme henkilö, on sinulle karttunut kokemusta sähköasennustöistä, teet työsi laadukkaasti yksin, mutta olet myös osa tiimiä ja sinulla on sähköasentajan perustutkinto suoritettuna. Hyvä asenne ja halu oppia ovat hyvä lisä, jos osaamista ei ole vielä riittävästi karttunut. Perehdytämme työhön, mutta osaaminen paloilmoitin, -turvavalo- ja savunpoistotehtävissä on perusvaatimus, koska työtä tehdään pääasiassa yksin.
Jatkossa myös muut sähkö- ja turvatekniikan työtehtävät ovat mahdollisia.
Työ alkaa sopimuksen mukaan, kun soveltuva henkilö löytyy. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Palkkaus on työehtosopimuksen mukaan. Kaikissa uusissa työsopimuksissamme on 6kk koeaika ja työsopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi.

Puhelintiedusteluihin vastaa Mika Sarvi 044 033 2437

Meidän yhteystietomme löydät täältä

Tutustu meihin myös facebookissa