Ympäristö on meille tärkeä!

Aurinkosähkön valinta on monelle yritykselle tai kotitaloudelle ekoteko. Aurinkoenergian avulla yritys voi merkittävästi pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

Aurinkosähkö on ympäristöteko

Aurinkosähköjärjestelmä on monikäyttöinen ja ympäristöä kunnioittava energianlähde, joka voidaan kytkeä verkkoon tai akustoon. Telilän Sähkötyö Oy toteuttaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä yritys- ja teollisuustarpeisiin sekä pienemmillekin kiinteistöille. Toimimme Sastamalasta käsin pääasiassa Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla, tarvittaessa kauempanakin.

Aurinkosähköjärjestelmän kulut muodostuvat järjestelmän hankinnasta ja asennustyöstä. Kun asennustyöt on tehty, voidaan järjestelmän tuottaman sähkön laskea olevan ilmaista. Sähkön hinta on ollut vuosikymmenet noususuhdanteinen. Puhdas, ehtymätön, polttoaineeton, äänetön ja lopulta ilmainen aurinkoenergia on näin ollen järkevä investointi.
On laskettu, että laadukkaat aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin noin vuosikymmenessä. Kun järjestelmän iäksi lasketaan noin kolmekymmentä vuotta, ovat hyödyt oleellisia ja takaisinmaksuaika kohtuullinen.

Aurinkosähköjärjestelmän hyödyt:

  • Ylijäävän sähkön voi myydä sähköverkkoon
  • Vähäinen huoltotarve
  • Kestävä ratkaisu vuosikymmeniksi
  • Oma sähköenergia

Aurinkosähkö-
järjestelmä teollisuushalleista pienkiinteistöihin

Aurinkoenergian kannattavuutta ja kustannuksia laskiessa voit huomioida kotitalousvähennyksen, kun kohteesi on koti tai vapaa-ajan asunto.
Yritys tekee ekoteon valitessaan aurinkosähkön. Kesäaikana aurinkoenergian avulla yritys voi olla sähkön suhteen lähes omavarainen. Yritysten on mahdollisuus saada puhtaan energian investointeihin energiatukea.

Aurinkosähköjärjestelmät eivät juurikaan tarvitse suuria huoltoja asennuksen jälkeen. Tärkein huoltotoimenpide on aurinkopaneelien puhdistus kerran kesässä. Tähän riittää tiskiaine, rätti ja lasta. Telineiden, johtojen ja akun liitokset ja kunto kannattaa myös tarkistaa säännöllisesti.

Sähköauton latauspiste

Sähköautojen latauspisteet avaimet käteen -periaatteella meiltä.

  • Kartoitamme käyttökohteen mukaisen tarpeen ja sähkötekniset resurssit
  • Suunnittelemme kohteeseesi sopivan ja tarpeitasi vastaavan latausjärjestelmän ja toteutamme sen
  • Käyttöönotto ja koulutus

Sähköinen kulkeminen tulee lisääntymään jatkossakin, joten infran rakentaminen on väistämättä edessä.
Sähköautoilu on ympäristöystävällistä, autojen huollontarve vähäistä ja niiden käyttökustannukset ovat pienet. Sähköauton latauspisteisiin kannattaa investoida, koska taloyhtiöissä ne mm. lisäävät houkuttelevuutta ja yrityksissä latauspisteet parantavat imagoa. Latausmahdollisuus työpaikalla ja kotona on sähköautoilijalle välttämättömyys.

Katso video

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Aurinkovoima

Keväällä 2017 tehtaamme katolle valmistui 80 kW aurinkovoimala, joka lisää paikallisen, uusiutuvan energian osuutta tehtaan energiankäytössä samalla pienentäen tuotantomme hiilijalanjälkeä. Aurinkovoimalan suunnittelussa ja toteutuksessa oli tavoitteena toteuttaa optimikokoinen voimala, jolloin myös sijoitetun pääoman tuotto on mahdollisimman hyvä.

Kiinteistöturva

Päiväkodissa turvataan kiinteistö ja käyttäjät

Kun puhutaan kiinteistönturvasta, ennakointi on avainsana. Uudessa Karjaan päiväkodissa kiinteistön turvallisuuteen haluttiin kiinnittää erityistä huomiota, jotta sekä rakennus että sen pienet ja isot käyttäjät ovat turvassa. Poistumisteiden turvatuotteet ovat nykyaikaisia ja paloturvallisuuteen on panostettu uusilla ohjausjärjestelmillä. Esimerkiksi paloilmoittimista lähtee automaattisesti viesti hälytyskeskukseen.