Täyden palvelun sähköliike Sastamalassa

Hyvän tuulen sähkötalo — Telilän Sähkötyö Oy

Laadukasta sähköurakointia, sähkö- ja järjestelmäsuunnittelua, kunnossapitoa sekä aurinkosähköjärjestelmiä – Telilän Sähkötyö Oy on monipuolisuudestaan tunnettu sähköliike Sastamalassa. Palvelemme yrityksiä, teollisuutta, julkista sektoria sekä yksityisasiakkaita paitsi Sastamalan seudulla myös muualla Pirkanmaalla ja Satakunnassa aina pohjoisempaa Suomea myöden.

Sähköliikkeemme kivijalan muodostavat laaja palvelutarjonta, yli 60 vuoden kokemus ja ammattitaito sekä asiakaslähtöinen asenne. Asiakaspalvelumme on joustavaa ja huolellista, ja etsimme yhdessä toimivimman toteutuksen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Olemme täyden palvelun sähköliike, johon asiakas voi luottaa niin kiinteistöjen sähköistyksessä, turvajärjestelmien suunnittelussa, sähkönjakeluverkon toteutuksessa kuin teollisuuden kunnossapidossa.

Kolmen sähköliikkeen sähkötalo

Telilän Sähkötyö Oy on kasvanut vuosien varrella Tyrväänkylän sähköliikkeestä laajan osaamisen sähkötaloksi, joka työllistää Sastamalassa noin 45 sähköalan osaajaa. Henkilökuntamme koostuu asentajista, suunnittelijoista, työnjohtajista ja hallinnosta.

Vuonna 2015 laajensimme toimintaamme Sastamalasta Uudellemaalle ostamalla kokonaisuudessaan lohjalaisen, yli 40 vuotta sähköurakointialalla toimineen Sähkö-Sinssi Oy:n osakekannan. Sähköurakointiin, turvajärjestelmiin ja heikkovirta-asennuksiin erikoistunut yritys työllistää noin 40 sähköalan ammattilaista. Kaupan myötä vahvistimmekin erityisesti heikkovirtaosaamisen palvelujamme.

Olemme toteuttaneet liiketoimintakaupan myös sastamalalaisen Sähköliike Matti Rantala Oy:n kanssa, minkä johdosta erikoisosaamisemme kattaa myös erilaiset yhdyskuntatekniset puhdas- ja jätevesijärjestelmien sähköasennukset.

Tutustu kattaviin sähkötöihimme ja -palveluihimme »

Yrityksen historia

Telilän Sähkötyön sähköliike on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1956.

Tutustu historiaamme»

Media

Graafinen materiaali sekä esitteemme ovat median vapaasti käytettävissä.

Tutustu materiaaleihimme»

Laatu ja arvot

Asiakkaat, työntekijät, laatu ja yhteistyö ovat yrityksemme neljä pääarvoa.

Tutustu arvoihimme »

Ajankohtaista

Kerromme sivuillamme uusimmista kohteistamme ja kuulumisistamme.

Tutustu uutisiimme »

Sponsorointi

Olemme mukana tukemassa paikallisia urheilijoita ja seuroja.

Tutustu sponsoroitaviimme »

Referenssit

Referensseihimme kuuluu niin julkis-, yritys-, teollisuus- kuin yksityiskohteita.

Tutustu referensseihimme »

Sähköurakointia laadusta tinkimättä

Laadukas työnjälki on yrityksemme paras käyntikortti. Pidämme kiinni saavuttamastamme laatutasosta ja tähtäämme yhä korkeammalle tarkkailemalla ja kehittämällä sekä toimintaamme ja palvelujamme että henkilöstöämme ja työmenetelmiämme. Näin takaamme asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja liiketilojen sähköistyksestä aina vaativiin, teollisuus- ja julkiskohteiden turvajärjestelmiin saakka.

Telilän Sähkötyö Oy on Sinun sähköliikkeesi – ota yhteyttä!

Telilän Sähkötyö Oy toimii pääasiassa noin 100 km säteellä Sastamalasta, mutta myös muualla Pirkanmaalla ja Satakunnassa aina pohjoisempaa Suomea myöden. Sähkö-Sinssi Oy:n kautta toimintamme ulottuu aina Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen asti. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian!