Sähkö-Sinssi Oy

Laadukasta sähköurakointia Lohjalla ja Uudellamaalla

Olipa kyse turvajärjestelmän asennuksesta, sähkökunnossapidosta tai koko kiinteistön sähköurakoinnista. Sähkö-Sinssi Oy palvelee niin julkista sektoria, kuin eri yritys- ja teollisuusalojen toimijoita yksilöllisesti, luotettavasti ja ennen kaikkea laadusta tinkimättä. Sähkö-Sinssi Oy ja Telilän Sähkötyö Oy yhdistivät osaamisensa 3.3.2015. Siitä asti olemme yhdessä olleet enemmän; me olemme Telilä!

Asiakaslähtöinen palvelu, työntekijöiden hyvinvointi ja osaaminen, laadukas työnjälki sekä hyvä yhteistyö ovat yrityksemme neljä tärkeintä arvoa ja ohjenuoraa. Kehitämme osaamistamme, palvelujamme sekä koko yrityksemme toimintaa jatkuvasti täyttääksemme sekä omat korkeat laatukriteerimme että asiakkaidemme tarpeet – tänään ja huomenna.

Sertifikaatit ja pätevyydet
Sähkö-Sinssi Oy:llä on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä lakisääteinen S1 -sähköpätevyystodistus sekä useita tele-, turva- ja kuntotutkijapätevyyksiä. Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKESin nimeämä riippumaton ja puolueeton sähköturvallisuuslakien mukaisten sähköpätevyystodistusten arvioija, joka antaa myös muita pätevyyksiä ja sertifikaatteja vaaditut ehdot täyttäville yrityksille. Lisäksi olemme virallinen paloilmoitinliike ja poliisihallituksen hyväksymä turvaurakoitsija.

Hullu Yö pe 29.9 Huittisissa*

Ilmalämpöpumput

myynti - asennus - huolto

Päivän aikana tämä ja paljon muita tarjouksia

Wilfa ilmalämpöpumpun
ostajalle kaupan päälle
Wilfa Airfryer Crispier AF1B-350
Wilfa ilmalämpöpumpputarjouksen pyytäneiden kesken arvotaan 1 kpl Wilfa Airfryer Crispier AF1B-350

*Liike on avoinna klo 22. asti

Wilfan edustaja paikalla klo 12-18