Telilästä saat ammattitaitoisen tiimin ja vakavaraisen kumppanin

Palvelemme julkista sektoria, yritys- ja teollisuusasiakkaita sekä kotitalouksia koko eteläisessä Suomessa.

Sähköurakointia saneeraus- ja uudiskohteisiin

Sähköasentajamme ovat sekä erikoistuneita ammattilaisia että moniosaajia, jotka taitavat niin saneeraus- kuin uudisrakennustenkin sähköasennukset, sähköistykset, kaapeloinnit sekä suunnittelu- ja kunnossapitotyöt. Jatkuvan kehitystyön ansiosta asentajillamme on käytössään aina viimeisin tieto sähköalan säädöksistä ja asetuksista sekä ajanmukaiset työkalut ja -menetelmät. 

Toteutamme sähköurakointia rakennusliikkeille. Hoidamme uudet sähköjärjestelmät uudisrakennusten ja saneerauskohteiden yhteydessä. Kauppakeskukset, hotellit, liikuntahallit, toimistot, taloyhtiöt ja omakotitalokohteet ovat kohteina meille tuttuja. 

Entä missä kunnossa taloyhtiösi sähköjärjestelmät ovat? Sähköurakointi taloyhtiössäsi kannattaa laskea osaaviin käsiin. Kun paikalla ovat sähköalan ammattilaiset, pysyvät myös kokonaiskustannukset kurissa. Saat kauttamme kaikki tarvittavat säh­köalan palvelut asennuksista muutos­töihin ja kunnossapitoon. Tulemme myös huoltamaan sähkölait­teistot ja -järjestelmät ja korjaamaan viat. 

Teemme sähköurakointia myös liike ja toimitiloihin sekä teollisuudelle. Liike- ja toimitilaremonteissa tapahtuvat sähkömuutokset ja -laajennukset tehdään lähes aina nopeatahtisina projekteina, sillä tiedämme, että asiakkaillemme jokainen vuorokausi maksaa. Telilän Sähkötyön kohteina ovat olleet muun muassa toimistot, liikehuoneistot, tavaratalot, huoltoasemat, hotellit, ravintolat, julkiset tilat, kauppakeskukset sekä logistiikka- ja tuotantotilat. 

Sähköurakointi teollisuuskohteissa vaatii tarkkaa suunnittelua ja toteutusta. Toiminnan ennakoitavuus, katkeamattomuus ja jatkuva parantaminen ovat teollisuuskohteissa keskeistä. Turvallinen ja keskeytyksetön tuotanto varmistetaan laadukkailla sähköistyksen ja ylläpidon ratkaisuilla. 

Sähköurakointia julkiselle sektorille

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia julkisen puolen sähköurakointeja, koulut, päiväkodit, hoivakodit, kirjastot ja muut tarvittavat kohteet saavat toimivan sähköjärjestelmän avullamme. 

Kun kyse on sairaalan tai terveyskeskuksen vaativasta sähköasennuksesta, noudatamme erityistä huolellisuutta. Ammattitaitoisten sähköasentajien tietotaito yhdessä hyvän sähkösuunnitelman kanssa takaavat parhaimmat lopputulokset.

Sähköurakointi sairaanhoitopiirin erilaisissa kohteissa, on meille tuttua. Sairaalarakennuksissa valaistus ja turvallisuus vaikuttavat potilasviihtyvyyden lisäksi myös hoitohenkilöstön työssäjaksamiseen ja työn laatuun, siksi niiden huolellinen toteutus on tärkeää.

Vesivoima

Me Telilässä olemme toteuttaneet erilaisia sähkötöitä monenlaisissa kohteissa, kuten puhtaan veden käsittelylaitoksissa ja vedenottamoissa. Näissä vaativissa kohteissa osaamme huomioida ympäristön vaatimukset niin materiaaleissa kuin asennustavassa.

Sähkökunnossapito
takaa tuotannon jatkumisen

Teollisuuden sähkökunnossapito tarjoaa huolettoman ja tehokkaan tavan varmistaa sekä koneiden että laitteiden toimintakyky ja -varmuus. Telilän Sähkötyö Oy tarjoaa vaivattomia ja kattavia kunnossapitosopimuksia pääasiassa teollisuuden ja julkisen sektorin asiakkailleen. Toimimme Sastamalasta käsin noin 100 km säteellä sekä tarvittaessa muuallakin Pirkanmaalla ja Satakunnassa. 

Teollisuuden sähkökunnossapito kattaa esimerkiksi erilaiset huoltotyöt, sähkölaitteiden ja -järjestelmien korjaukset sekä määräaikaistarkastukset. Huolehdimme yllättävien vikojenkin korjauksesta ripeällä aikataululla, jotta asiakkaallemme aiheutuu viasta mahdollisimman vähän haittaa. 

Taustallamme on yli 60 vuotta sähköurakoinnin sekä huolto- ja kunnossapitotöiden parissa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tunnemme niin vanhojen julkistilojen sähköistykset kuin teollisuuskiinteistöjen modernit sähkösovellukset, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti ja pitkäjänteisesti kohteesta riippumatta. 

Sähkökunnossapito ammattilaistyönä

Olemme erikoistuneet sekä julkisen sektorin että teollisuuden kunnossapitoon ja toimimme luotettavana palveluntarjoajana useille eri yrityksille sekä julkisille toimijoille.

Alan kokonaisvaltainen tuntemuksemme antaa reilut eväät haastavienkin sähkölaitteistojen sekä esimerkiksi tele- ja datajärjestelmien tehokkaaseen ylläpitoon. 

Toimintamme on asiakaslähtöistä ja pyrimme löytämään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla nopean palvelun sekä kustannustehokkaan toteutuksen. 

Maatalouden sähkötyöt

Sähköliike E. J. Lehto on erikoistunut maatalouden kokonaisratkaisuihin. Me olemme perehtyneet maatalouden tarpeisiin ja tunnemme alan vaatimukset, tuotantosuunnasta riippumatta. Me suunnittelemme ja toteutamme kaikki maatalouteen liittyvät sähkö-, tietoverkko- ja automatisointityöt. Olemme toteuttaneet sähkötyöt moniin suuriin maatalousyksiköihin. Pitkän kokemuksemme pohjalta tiedämme, mitä kaikkea maatalouskohteissa pitää huomioida.

Sähköliike E. J. Lehto suunnittelee ja toteuttaa maatiloille esimerkiksi aluekaapeloinnin, jossa huomioidaan pitkät välimatkat rakennusten välillä. Meiltä onnistuvat myös lämpökeskusten lämmönsäätöjärjestelmien säädöt ja tuotantojärjestelmien asennukset, huolto ja korjaukset. Asennamme tarvittaessa valokaapelijärjestelmät. Sähköliike E. J. Lehdosta saat myös omaisuutesi turvaksi hälytysjärjestelmät ja kameravalvonnan. Myös eläinten ruokinnan ja tuotantotilojen valaistuksen automatisoinnit kuuluvat palveluihimme.

Palvelemme asiakkaitamme myös asennuksen jälkeen. Huolehdimme jälkihuollosta ja mahdollisissa häiriötilanteissa korjaamme viat mahdollisimman nopeasti.

Palvelumme:

 • Maatalouden, viljankuivauksen ja tuotannon automatisointi
 • Sähkötyöt
 • Maatalouden
 • kaapeloinnit
 • Valokuitukaapelit
 • Tietoverkot
 • Lämmönsäätöjärjestlmät
 • Valaisin asennukset
 • Maatalouden antenniasennukset
 • Hälytysjärjestelmät
 • Kameravalvonta
 • Ruokinnan automatisointi
 • Valaistuksen automatisointi
 • Varavoiman rakentaminen
 • Sähkötyöt
 • Jälkihuolto

Tietoliikenneyhteydet
avaimet käteen -
periaatteella

Nopeus, tehokkuus ja tietoturvallisuus ovat avainsanoja yritystoiminnassa tällä digitalisaation aikakaudella. Me Telilässä huolehdimme yrityksesi sisäverkkojärjestelmät kuntoon aina suunnittelusta mittauksiin ja loppudokumentointiin asti. 

Huippunopeasta ja toimintavarmasta tietoliikenneyhteydestä on tullut välttämättömyyshyödyke niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kouluille ja sairaaloillekin. Ilman toimivaa yhteyttä ei voi ostaa tai myydä palveluja ja tuotteita, maksaa laskuja tai etsiä ajantasaista tietoa. 

Kiinteistön sisäiset tietoliikennejärjestelyt voidaan toteuttaa valokuidulla tai kuparikaapelilla. Kuparikaapeleiden etu on kaapelin edullisuus kuitukaapeleihin nähden. Valokuitu taas on nykyaikainen viestintätekniikka, jossa informaatio kulkee kuitukaapelia pitkin valon nopeudella. 

Kun asiakas tilaa meiltä kiinteistöön sisäverkkojärjestelmän, hoidamme työn kokonaisuudessaan suunnittelusta aina loppuraportointiin asti. Olemme luotettava kumppani ja ymmärrämme erilaisten kiinteistöjen asettamat vaatimukset tietoliikenneverkon rakentamiseen. 

Me Telilässä olemme toteuttaneet tietoliikennejärjestelmiä niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Kiinteistön sisäverkkojärjestelmän vaatimukset vaihtelevat sen mukaan, tuleeko verkko yksittäiseen talouteen, teollisuuteen tai esimerkiksi sairaalaan.

Teleurakointi on luvanvaraista. Telilässä on osaava ja koulutettu henkilökunta sekä käytössä ajantasaiset mittalaitteet. Näiden tekijöiden avulla takaamme tietoliikenneratkaisun laadun ja sen, että yhteydet vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Kiinteistöturvapalvelut

Kun puhutaan kiinteistöturvapalveluista, olennaisinta on ennakointi. Toimivat järjestelmät myös auttavat minimoimaan riskejä ja ovat toiminnan tukena vahingon sattuessa. Telilän kiinteistöturvapalvelut kattavat valvonnan niin kiinteistön sisä- kuin ulkopuolella. 

Laki edellyttää joitakin turvajärjestelmiä kaikille kiinteistöille. Kuitenkin laajemmat palvelut ovat usein suositeltavia. Kiinteistöturvapalveluiden tarkoituksena on suojata kiinteistöä, omaisuutta ja siinä toimivia ihmisiä. Niillä ennaltaehkäistään esimerkiksi tulipaloja, murtoja ja ilkivaltaa. Kiinteistöturvapalvelut lisäävät myös yleistä turvallisuuden tunnetta henkilöstön keskuudessa.

Telilän kiinteistöturvapalvelut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta. Saat kauttamme esimerkiksi paloilmoitin- ja palovaroitinjärjestelmät, kulunvalvonnan, valvontakamerat ja murtovaroitinjärjestelmät. Suunnittelemme sinulle sopivan ratkaisun, asennamme laitteet ja annamme käyttökoulutuksen. 

Telilällä on turvallisuusalan elinkeinolupa

Turvasuojaustehtävät, kuten sähköisten valvontajärjestelmien asentaminen, ovat luvanvaraista toimintaa. Telilä on poliisihallituksen vahvistama toimija eli meillä on turvallisuusalan elinkeinolupa. 

Kiinteistöturvapalveluiden hankkiminen meiltä Telilästä on yksinkertaista, koska turvallisuusalan elinkeinolupa takaa sen, että pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan kiinteistön kaikki turvapalvelut. Pystyt avullamme valvomaan kiinteistösi turvallisuutta sisä- ja ulkopuolelta. 

Lisäksi poliisihallituksen vahvistama lupa on tae laadukkaasta työstä. Koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti ja haemme kaikille kiinteistöturvapalveluiden parissa työskenteleville virallisen turvasuojaajakortin.

Paloilmoitinjärjestelmien huolto

Sähkö-Sinssi Oy:n tekemissä huolloissa tehdään myös palosilmukoiden ja mittaus- ja valvontapiirien testauksia ja huollettavien akkujen jännitteiden tarkistusta sekä koestusta, jossa kuunnellaan yhtä ulkopalokelloa ja yhtä sisähälytintä. Huolloissa ilmaisimia testataan ja likaisuusarvot tarkistetaan osoitteellisissa paloilmaisimissa. Lisäksi huoltokohteissa tehdään turvavalaistuksen toimintatarkastuksia, savunpoistotoiminnantarkastuksia sekä näytteenottojärjestelmän toimintatarkastuksia.

Huollot toteuttaa Sähkö-Sinssi Oy Lohjalla

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Kiinteistöturva

Päiväkodissa turvataan kiinteistö ja käyttäjät

Kun puhutaan kiinteistönturvasta, ennakointi on avainsana. Uudessa Karjaan päiväkodissa kiinteistön turvallisuuteen haluttiin kiinnittää erityistä huomiota, jotta sekä rakennus että sen pienet ja isot käyttäjät ovat turvassa. Poistumisteiden turvatuotteet ovat nykyaikaisia ja paloturvallisuuteen on panostettu uusilla ohjausjärjestelmillä. Esimerkiksi paloilmoittimista lähtee automaattisesti viesti hälytyskeskukseen. 

Toimintavarmuus

Tyrynlahden vesilaitos valmistuu Valkeakoskelle

Vuonna 2017 alkoi täysin uuden puhtaan veden käsittelylaitoksen rakentaminen Valkeakosken Tyrynlahdelle. Koska ollaan puhtaan veden kanssa tekemisissä, on sähköjen asennustapaan ja materiaaleihin kiinnitettävä erityistä huomiota. Yhtenä tärekimpänä asiana on huomioitu prosessin toimintavarmuus. Kaiken pitää toimia laadukkaasti ja varmasti kuin kello.

Henkilökunnan koulutuspäivä

Henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi kaikki yrityksemme ovat
suljettuina 3.2.2023

Myymälä suljettuna 4.2.2023

Palvelemme jälleen 6.2.2023